Zaloguj się  lub  Nowe konto
Wiocha.pl - Absurdy polskiego Internetu
wojak80  12-07-17, 20:56 Zgłoś
+ 602 -
Dodano: 2012-07-17, 20:56:39   przez: wojak80
 Oceń:  Zagłosuj na TAK!   Zagłosuj na NIE!  | Ocena: 602  Zgłoś nadużycie
3
 Udostępnij inaczej
Absurdy polecane przez Wiocha.pl
  •  W temacie
  •  Tak się spieszył
  •  Szkolana łazienka
  •  PROSTO
Ukryj komentarze(78)Dodaj komentarze
Aby dodac komentarz musisz sie zalogować
 Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Sebrof
    Ocena: 10 (glosow:14)
2012-09-05 13:45:28
A sanepid to od czego jest?? Wiedzą jakie są praktyki "restauratorów" i nic z tym nie robią. Dopiero jak przyjdzie do nich pani z telewizji z nagraniem, to pojawia się wielkie oburzenie.

BaSsoHoLiCs
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-11 21:53:44
komentarz usunięty przez użytkownika

misiek.84
    Ocena: 3 (glosow:3)
2012-09-07 21:44:15
Sanepid jest oplacany wiec robia co chca. Smacznego.

ja1ja
    Ocena: 1 (glosow:1)
2012-09-07 15:26:53
Też mi nowość

robszefler
    Ocena: 1 (glosow:1)
2012-09-07 14:52:08
tak tylko, że nie tylko nad morzem tak jest bo w całej Polsce jest takie jedzenie ja w Gdyni znam dużo restauracji gdzie jest dobre jedzenie bo robią je przy ludziach a nie gdzieś w kuchni a jak chcecie sprawdzić czy jest dobre to proście o mało sosu wtedy jedzenie jest lepsze i macie pewność,że św

martin987
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-07 00:45:47
Jesli w 3 dni pracodawca zaoszczedzil 700 zlotych to sie nie dziwie ze przy takim obciazeniu fiskusem etc w tym chorym kraju pracuje sie na czarno. Swoja droga te zaoszczedzone 700 pewnie poszlo w lapy sanepidowi ktory doskonale przeciez wie jak sie ma sytuacja w takich miejscach

majtinka
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-07 00:41:04
jak to dobrze, że zrezygnowałam z fast food'ów..

Bulka92
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-07 00:25:06
RZYKAM

robszefler
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-07 14:53:32
rzykam ? naucz sie pisać

miszunia
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-07 00:22:32
po ostatnim ujęciu kamery wnioskuję, że to kołobrzeg...

huj123
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 20:32:41
6.21 leci Enej :D

gerwazy192
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 20:19:59
Pracowałam tak to wiem, sałatka jest podawana 3 dni od momentu obrania warzyw, czwartego trafia na obiad dla obsługi, obierak to zaiste palarnia. Serki itp z zimnego bufetu odzyskiwane były na zmywaku, a niezapowiedziana kontrola sanepidu była wiadoma na 2H przed rozpoczęciem. To i tak dobre warunki

Max9066
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 19:31:07
działa do czasu, ludzie prędzej czy później i tak się dowiedzą

Sebo30
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 19:03:30
i tak z tego gówno i tak

misiamiszka
    Ocena: 3 (glosow:3)
2012-09-06 18:09:00
Ta "smażalnia ryb" znajduje sie w Kołobrzegu niedaleko molo. Kupiłem tam schabowego który był zielony w środku i wygladał jakby z ślimaka zrobiony. Zniesmaczony tym zakupem swoistą wiocha. Wylałem ketchup na stół wysypałem frytki na podłogę a kotleta posiekałem aby nikt inny go nie zjadł :

gerwazy192
    Ocena: 3 (glosow:3)
2012-09-06 20:22:35
A oni go pozbierali i przerobili na mielonkę do hamburgera, bez złudzeń kolego tam się naprawdę nic nie marnuje

adek2282
    Ocena: -3 (glosow:3)
2012-09-06 16:47:57
Co wstawiamy na wioche ?? Filiki z przed roku ...

gerwazy192
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 20:23:55
Wciąż aktualny, zapewniam

Miszczy
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-06 16:01:51
ale dlaczego nad morzem , przecież tak jest wszędzie morze , góry czy też knajpa geslerowej , bo wszystko co kupione ma być sprzedane a nie wyrzucone

kwiatekParis
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-06 13:59:06
Pamietam kiedys bylam nad jeziorem Bialym i barmanka przyniosla nam popsute jedzenie i sie jeszcze ze mna sprzeczala ze ich produkty sa swieze ze to ja cos wymyslam bleeeeee

niunia-40
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-06 11:44:04
już nigdy nie zjem nic w barze

sadexx
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-06 11:18:23
dobrze że byłem w górach w te wakacje xd

barbarzynca1
    Ocena: 2 (glosow:2)
2012-09-06 08:38:41
...to ja serdecznie podziękuję za takie jadło! Wsadźcie go sobie w d.....(do lodówki) XD

monika29
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 07:26:09
komentarz usunięty przez moderatora

jarek3460
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-06 02:11:07
To było w Kołobrzegu i nawet wiem gdzie, dobrze że tam nie jadłem. Już wolę sam sobie złowić i usmażyć rybę. Lin w śmietanie polecam, świeży, nie czyszczony starą ścierką. Aż szkoda mi się przyznawać w jakim mieście żyję, jaki kit się wciska ludziom aby trochę zarobić.

krzysztofm1985
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-06 01:28:02
Olej toksyczny, wszystko trujące, tylko tyle umie sanepid powiedzieć i c_h_u_j_a więcej robi!!! Niedawno była afera z solą drogową, która była rakotwórcza. Teraz sprawa ucichła i mogę się założyć, że dalej dodają ją do produktów spożywczych.

wiocha.m
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 23:20:21
chyba tyle, co jest napisane w menu

groh
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 23:17:00
a chcecie wiedzieć jak powstaje nasze mieso pakowane w hipermarketach ?? obejrzyjcie film pt: Mieszkańcy Ziemi(2005)Earthlings --- zycze smacznegooooo !! kurczkaka i steku lub swinki --- zal

robb
    Ocena: 2 (glosow:4)
2012-09-05 22:59:09
Kurcze, a ja pracowałem w kebabie i Turek jak kapusta czy inna sałatka zaczynała walić kiszonką brał ją w palce i z grymasem mówił do śmieci i szła do śmieci. Nie wszędzie tak jest, ale nad morzem to wiadomo sezon i nikt nie liczy na stałych klientów, bo zmieniają się każdego dnia.

Msciciel9876
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-05 22:16:48
też pracuje w smażalni ryb ale śląsku .. i niestety jak to zobaczylam to zdębiałam ...nie wszedzie się tak postępuje jak na tym filmie.

conradm16
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-05 21:39:54
a wpierrrrrr***ają aż im się uszy trzęsą.dziwne,dziwne

Diablica_13
    Ocena: 0 (glosow:6)
2012-09-05 20:56:58
Magda Gesler nawet nie pomorze

prowokacja13
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 21:06:07
komentarz usunięty przez użytkownika

prowokacja13
    Ocena: 3 (glosow:7)
2012-09-05 21:11:19
Nawet nie Mazowsze...

doman800
    Ocena: 3 (glosow:3)
2012-09-06 17:48:51
komentarz usunięty przez użytkownika

malgolina
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-06 18:42:14
Oni biorą się za coś innego, dla nich ciekawszego, co nie znaczy, że wyjdzie im to na dobre ;))

szulcik
    Ocena: -4 (glosow:6)
2012-09-05 20:38:14
Wszedzie tak jest ... najlepsze zarcie to te które zrobisz w domu i z takiego załozenia wychodze ..

tomekkacz74
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 20:08:37
komentarz usunięty przez moderatora

Lola90009
    Ocena: -2 (glosow:6)
2012-09-05 19:43:39
Takie żarcie jest wszędzie. nie wiem czemu was to dziwi. xd.

Czupur82
    Ocena: 1 (glosow:5)
2012-09-05 19:37:58
Uzdrawianie sałatek...heh

kamilcsw
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 18:50:53
Dlatego ja nie jem w takich miejscach :) Wole sam sobie wszystko przyrządzić i wiem co jem. A ludzie którzy to jedli zapewne mieli Rzadkie wakacje :P

seta1
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 00:49:58
Taaa... Na pewno wiesz, co jesz... I pewnie wiesz, z czego i jak się robi to co jesz. Gratuluję optymizmu :)

zimol666
    Ocena: 3 (glosow:5)
2012-09-05 18:47:13
A najlepszy tekst z kasą - na umowie przy minimalnym wynagrodzeniu zarobiłaby o 1-2 zł więcej za każdą godz. Hahaha jest czym zachęcać do podpisania umowy!

Mundzio84
    Ocena: 2 (glosow:4)
2012-09-05 18:01:44
Prawda na to jest uniwersalna.Gdybyśmy wieli zawsze co TAK NAPRAWDĘ jemy, z czego i jak to jest robione, podejrzewam że zrezygnowalibyśmy z 2/3 produktów.Grunt, żeby się tylko nikt po tym nie pochorował i nie zgłosił (bo tylko tego się boją) i jest gitara.

menelroot
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 17:58:41
ale refleks...

Plonek23
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 17:43:43
Kołobrzeg... :)

darek1708
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 17:20:01
ryby sie kupuje u rybakow prosto z kutra a nie w takiej knajpie

mizerka14
    Ocena: -14 (glosow:14)
2012-09-05 16:52:36
Ten filmik to nie prawda.. Wiem cos o restauracjach nad morzem ..

seta1
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 00:52:43
Coś może i wiesz. Pytanie tylko co..?

Laren
    Ocena: 1 (glosow:7)
2012-09-05 16:39:29
A pomyślał ktoś dlaczego tak się dzieje, że nie tylko szary Kowalski nie ma na wszystko kasy, tylko i przedsiębiorcy ? Podziękujmy szlachetnie naszemu rządowi!!! To jemu zawdzięczamy takie rarytasy! Rewolucja by się przydała w tym bagiennym kraju!

przesmieszne
    Ocena: 2 (glosow:4)
2012-09-05 17:33:13
po co piep@rzyć o rządzie? znasz skład i sposób wytwarzania żarcia w McDonald's, KFC i tym podobnych chłamach? Fortuny nie wyrastają na filantropii ale na rżnięciu konsumenta

rbk17
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-05 20:33:48
To pewnie wina rządu, że Twojemu staremu pękła gumka ...

skyrecorder
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 16:33:34
to nie prawda że tylko nad morzem! wszędzie tak jemy w każdej restauracji nic się nie marnuje!

przesmieszne
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 17:29:13
oczywiście że tak jest wszędzie, nie wiem czym tu się podniecać, tak było, jest i będzie, amen

Zajeczyca
    Ocena: 0 (glosow:4)
2012-09-05 14:35:35
Ta kuchnia wygląda jak kuchnia mojej znajomej. Nawet olej taki sam. A na co dzień to wypielęgnowana modnisia....

olanda
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 14:26:45
takie jedzenie podaja wszędzie nie tylko nad morzem =/

hegran
    Ocena: 2 (glosow:4)
2012-09-05 14:24:18
Amerykę TVN odkrył, nie ma co :P

Cabecudas
    Ocena: 3 (glosow:7)
2012-09-05 14:14:16
komentarz usunięty przez moderatora

Aleksandra.93
    Ocena: 3 (glosow:7)
2012-09-05 15:05:58
Ciężko nie przyznać Ci racji...

natasza412
    Ocena: 0 (glosow:6)
2012-09-05 14:08:17
najlepsze hamburgery sa w uk miesko grilowane solidny kawalek o dobrej jakosci i zajebistym smaku surowki za szyba wybierasz jakie chcesz a nie z mikrofali jak w gownianych barach w pl do tego mieso wyglada jak gowno i c*ujowo smakuje

kirer2
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-06 07:45:55
mam znajomego w UK i akurat robi w przetworni miesnej rozbiorka itd....sam robi zakupy w polskich sklepach bo jak patrzy na to "ich" mieso to az mu sie flaki przewracaja

kirer2
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 13:47:11
czlowiek nie swinia-wszystko zje.....

Sebrof
    Ocena: 10 (glosow:14)
2012-09-05 13:45:28
A sanepid to od czego jest?? Wiedzą jakie są praktyki "restauratorów" i nic z tym nie robią. Dopiero jak przyjdzie do nich pani z telewizji z nagraniem, to pojawia się wielkie oburzenie.

miedzianek
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 20:45:33
Wiesz dlaczego? Bo durnota jest dla mnie przepis dot. zapowiadania sie sanepidu-z 2tygodniowym wyprzedzeniem. Taki wlasciciel restauracji ma czas na sprzatniecie. To chory przepis,bo w sklepach czesto i gesto leza przeterminowane rzeczy,a jak sanepid ma wpasc to to gdzies na chwilke wynosza...

Ecstasy240
    Ocena: 0 (glosow:6)
2012-09-05 13:27:00
Pracowałam na podobnej kuchni tez była masakra. każdy łoże jak może.

tuboosh
    Ocena: -1 (glosow:13)
2012-09-05 13:08:21
Nad morzem polecam wędzoną rybkę, przynajmniej wiesz wtedy, że nie była smażona w tygodniowym oleju przez pracownika który wcześniej trzepał gruchę na zapleczu.

pazurskas
    Ocena: 2 (glosow:4)
2012-09-05 16:09:16
Ale wcale nie jest powiedziane, że zanim została uwędzona to nie leżała tydzień, albo i dłużej. Zączęła się psuć, więc trzeba było ją uwędzić. :)

kontroler
    Ocena: -2 (glosow:8)
2012-09-05 13:02:44
A jak powiedziałam koleżance, że nie jadam w restauracjach, barach itp. bo wiem co tam dają to mi powiedziała, że jestem skąpa.

doman800
    Ocena: -1 (glosow:5)
2012-09-05 12:59:56
komentarz usunięty przez użytkownika

Angel2610
    Ocena: -1 (glosow:1)
2012-09-05 12:55:41
ja pie*dole, masakra totalna....;/

martenscool
    Ocena: -2 (glosow:2)
2012-09-05 12:33:13
A co to jest "SZOK" i dlaczego mamy go jeść nad morzem?

KWKsmiech
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-05 12:28:15
Motywacje mają taką "Patyki i kije wszystko w dupie zgnije!" Masakra i dziwić się że nie które kebaby mają dziwny posmak.

WD-40
    Ocena: 1 (glosow:3)
2012-09-05 11:49:02
jakoś mnie to nie zdziwiło

sopelek
    Ocena: 4 (glosow:6)
2012-09-05 11:34:32
Żeby to tylko było nad morzem ;/ już teraz wiem czemu mam tyle sosów dodawanego do hamburgera ;/ ale czego oczy nie widzą. Wszędzie tego gówna jest pełno !

maniax1
    Ocena: 7 (glosow:11)
2012-09-05 11:32:10
Od dzisiaj kupuję puszki konserwowe w Biedronce przed wyjazdem nad morze. Chyba to już będzie lepsze. Fuuujjjj:/

FrankEinstein
    Ocena: 3 (glosow:11)
2012-09-05 11:24:48
Palec w dupę i wąchać..zamiast jeśc nad morzem!!! Kur.a niech te zachodiopomorskie buraki to żrą!!

Nerwowa
    Ocena: 0 (glosow:2)
2012-09-05 11:08:43
makabra to dobrze że jednak nie jadam nad morzem, tyle co gofry i lody

pazurskas
    Ocena: 0 (glosow:0)
2012-09-05 16:13:49
To, że jesz tylko gofry i lody nie znaczy, że są świerze. Myślisz,że jak jednego dnia zostanie im rozrobione ciasto na gofry to na drugi zrobią świerze, a stare wyleją? Zrobią z nim to samo co na tym filmiku.

prometeush_83
    Ocena: 3 (glosow:5)
2012-09-05 10:35:34
było już :/ ocena:32 , jakim cudem to się pokazało na głównej ?


Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
Strona www.wiocha.pl wykorzystuje pliki cookie przechowywane na twoim komputerze. Jeżeli nie zgadzasz się na to możesz wyłączyć obsługę plikówZAMKNIJ X
cookie w przeglądarce. Więcej informacji o plikach cookie znajdziesz na tej stronie


.: Kontakt z nami :.

.: Regulamin strony :.

.: Reklama na stronie :.

alltime: 0.0300