Ukryj komentarze(42)Dodaj komentarze
Aby dodać komentarz musisz się zalogować
Najwyżej oceniony komentarz:pokaż
Wyjadacz
burakza2zl
2014-06-30 13:35:09
Ocena: 6(glosow:10)-+
Obecnie jedynym arabskim/tureckim akcentem w polskich kebabiarniach jest co najwyżej właściciel. Mięso, pity, etc. - robione są w Polsce. Od swoich tureckich odpowiedników różnią się głownie stopniem higieny produkcji. Więc nie dajcie wciskać sobie ciemnoty, że najlepszy kebab to tylko turek robi, zwłaszcza gdy i tak smakuje wam to co kupujecie. Pakować mięso i surówkę w bułę można nauczyć każdego bez względu na pochodzenie.
ChwalaSzatanowi
2014-06-30 15:57:53
Ocena: -1(glosow:7)-+
Lubisz MOM, bialko sojowe, tluszcz i inne wypelniacze? Bo w kielbasie z supermarketu tylko to znajdziesz. Szczegolnie w tym syfie na grilla. Prawdziwa kielbasa musi kosztowac a najlepiej jezeli kupujesz od kogos kto sam robi wedliny z wlasnych zwierzat. Nawet jezeli zainwestujesz w lepsza kielbase to i tak bedziesz jadl mieso ze swin faszerowanych hormonami i innymi witaminkami.
Pedal_Jarosz89
2014-06-30 16:13:23
Ocena: 1(glosow:5)-+
komentarz usunięty przez moderatora
burakza2zl
2014-06-30 13:35:09
Ocena: 6(glosow:10)-+
Obecnie jedynym arabskim/tureckim akcentem w polskich kebabiarniach jest co najwyżej właściciel. Mięso, pity, etc. - robione są w Polsce. Od swoich tureckich odpowiedników różnią się głownie stopniem higieny produkcji. Więc nie dajcie wciskać sobie ciemnoty, że najlepszy kebab to tylko turek robi, zwłaszcza gdy i tak smakuje wam to co kupujecie. Pakować mięso i surówkę w bułę można nauczyć każdego bez względu na pochodzenie.
ChwalaSzatanowi
2014-06-30 15:59:19
Ocena: 0(glosow:2)-+
Te kebaby nie maja nic wspolnego z Turcja. Doner to wymysl turkow mieszkajacych w Niemczech. Tradycyjne kebaby to calkowicie co innego.
bezpieczna123
2014-06-30 13:33:22
Ocena: -1(glosow:5)-+
oczywiscie ze wstapi tak samo jak wstepuja do wszystkich sklepow spozywczych na zachodzie w ktorych sprzedaje sie wieprzowine.
bezpieczna123
2014-06-30 19:59:25
Ocena: -2(glosow:2)-+
tak ale czesto tylko teoretycznie. oni duzo mowia o tych zasadach ale rownie czesto je lamia. teraz niby ramadan i post wielki maja a u mnie w robocie na stolowce dzis pelno ich bylo i zajadali sie i gdzies mieli zakaz. wiepszowina tez czesto nie gardza.
bezpieczna123
2014-06-30 12:17:25
Ocena: 1(glosow:5)-+
ludzie z lenistwa lub bezmyslnosci gorsze cuda upychaja sobie do srodka, obrzydlistwo. w zeszlym tygodniu moja kolezanka z pracy zatrula sie kebabem, do dzis do siebie dochodzi i przysiega ze wiecej tego nie tknie :) nie ma to jak stare dobre polskie zapiekanki, najlepiej domowo robione:) jak juz ktos bez fast fooda zyc nie moze.
Marmur87
2014-06-30 10:47:00
Ocena: 2(glosow:8)-+
Wow. Sam widziałem jak w gastronomiku uczniowie tłukli glanami kotlety na imprezę z okazji Dnia Nauczyciela. W innych knajpach też możesz dostać bonus przy którym to tutaj to pikuś. No ale tak, wsadźcie akurat kebabownie to będzie główna. Nie to bym był jakimś wielbicielem islamu, czy coś. Po prostu to trochę żałosne.
maciek_19871
2014-06-30 10:34:07
Ocena: 1(glosow:11)-+
I tak bede jadł!
murinforte
2014-06-30 17:34:56
Ocena: 0(glosow:4)-+
Kebab jest turecką potrawą
murinforte
2014-07-01 23:20:32
Ocena: 1(glosow:1)-+
kretynów nie przekonasz :)
Marmur87
2014-06-30 09:20:39
Ocena: 0(glosow:6)-+
A do fermentacji potrzebne twoim zdaniem są grzyby ze stóp?! Co więcej, mniej zaszkodzi łażenie girami po mięsie które trafi na ruszt i siłą rzeczy się w jego temperaturze zdezynfekuje, niż zrobienie tego przy czymś co nie przejdzie już obróbki cieplnej.
Absurdy polecane przez Wiocha.pl
główna
Wszystkie absurdy w serwisie są generowane przez użytkowników serwisu i jego właściciel nie bierze za nie odpowiedzialności.
Jeżeli uważasz, że któreś zdjęcie wykorzystano bez twojej zgody to możesz skorzystać z linku "Zgłoś nadużycie" który znajduje się pod każdym zdjęciem.
.: Kontakt z nami :.
.: Regulamin strony :.
FIREFOX:0